Basketballen!

Ruim 7 jaar geleden ben ik gestopt met basketballen. Afgelopen dinsdag ben ik weer begonnen. Ik was benieuwd hoe m’n lijf het vond, 7 jaar en 2 kinderen verder. Het was heerlijk! Alle bewegingen zaten er nog in, alsof ik nooit iets anders gedaan heb. Nou ja, zo voelde het; goed wel mogelijk zag het er voor de omgeving iets minder elegant uit.

Nu is het afzien. Ik kan niet meer fatsoenlijk lopen. Al m’n spieren protesteren. Nou ja, niet àl m’n spieren. De afgelopen jaren heb ik bijna elke dag meer dan 15 kilometer gefietst, en die spieren zijn getraind. Fietsen lukt snel en zonder een centje pijn. Behalve bij het op- en afstappen dan.

En nu ben ik op zoek naar nieuwe basketbalschoenen. Die ik heb, zijn 10 jaar oud en waarschijnlijk niet goed voor m’n knieën. Ik ben hier in de stad bij 3 enorme sportwinkels geweest, en ze hadden – bij elkaar – welgeteld één paar basketbalschoenen. Herenmodel. Aan de andere kant van de stad hebben ze wel twee of drie modellen. Tja. Ik ga binnenkort in Nederland wel naar de Perrysport of zoiets.

2 gedachten over “Basketballen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s