Broccolisalade

En de tweede lijstwaardige uitprobeermaaltijd

Broccolisalade (voor 6 personen):

  • 1 kg broccoli
  • 200-250 g spek of feta
  • 500 g kleine tomaatjes
  • 1 ui
  • 100-150 g zongedroogde tomaten

Snijd de broccoli in stukjes en bak totdat het nog stevig is. Laat de broccoli afkoelen. Bak het spek en laat afkoelen, of snijd de feta. Snijd de tomaatjes door midden. Snijd de ui in stukjes of ringen. Meng alles in een grote schaal. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.

Broccolisalade

Opmerkingen:

  • Ik gebruik de stronken van de broccoli ook. Die snijd ik in wat kleinere stukken en gooi ze als eerste in de pan.
  • Dit was de versie met spek. Ik vind het met feta het lekkerste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s