Wat wij aten

Sinds we gluten- en suikervrij eten, krijg ik regelmatig de vraag wat we dan wél eten. Daarom: een overzicht van onze maaltijden van afgelopen week. Een week die ook nog eens melkvrij was. We maken altijd een dubbele portie (soms zelfs meer) en het avondeten van de ene dag is de lunch voor de volgende dag.

Een week eten

Van links naar rechts en van boven naar onder:

  1. Aziatisch gekruide groenten en vlees met gewokte curry-bloemkool.
  2. Gewokte kip, broccoli, wortel en ui, met frietjes.
  3. Gebakken groenten met ei, rijst en pindasaus
  4. Ovenschotel van gehakt, prei en pompoen met broccolipuree.
  5. Salade met avocado en ei.
  6. Koude bieten- en aardappelsalade met olijven en tonijn.
  7. Taart van spinazie en zalm met frietjes.
Advertenties

One thought on “Wat wij aten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s