Songogram (+ update)

Sinds ik in Zweden woon, zing ik in een groep. We zijn ongeveer 8 vrouwen en zingen a capella. We treden regelmatig op bij dopen, promoties, bruiloften (al dan niet in een kerk), en andere feesten. Met het geld dat we daarmee verdienen, gaan we af en toe uit eten. We zijn ook in te zetten voor een zogenoemd ‘Songogram’. Dan brengen we een bericht in de vorm van een lied bij iemand aan de deur. Voor vaderdag, moederdag, verjaardagen.

Vorige week kregen we een songogram-verzoek voor een heuse liefdesverklaring. Vandaag vlak na de lunch was het zover. Met z’n drieën togen we eerst naar de bloemenzaak voor een rode roos. Daarna togen we naar het werk van het slachtoffer. Ze dacht eerst dat we haar voor de gek hielden. We vertelden van wie het was en begonnen driestemmig te zingen. De jonge vrouw was zeer ontroerd. Het was, zoals bijna elk songogram, heel gaaf om te doen. Dat de liefde wederzijds mag zijn.

Het lijkt me ook leuk om een keer een huwelijksaanzoek te mogen doen. :-)

Update: de opdrachtgever heeft ons verteld dat het slachtoffer zich de rest van de dag niet meer kon concentreren, en dat ze heeft gezegd dat ze van hem houdt. :-)

4 gedachten over “Songogram (+ update)

  1. Wat ontzettend leuk is dat! Superhobby.

    Je mag wel een keer een aanzoek voor mijn vent hier komen doen. Ver weg, en we hebben het er al járen over. Maar dit is wel origineel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s