Hoe gaat het nu?

De borstontsteking was met een paar flinke massages snel onder controle. De volgende dag kreeg Jip koorts. De Technicus was nog niet helemaal fit. Enkele dagen later kreeg ik ook koorts, met dezelfde verkoudheidsverschijnselen als de Technicus. De enige die het huishouden draaiende kon houden, was Pluk. ;-)

Inmiddels zijn we allemaal aan de betere hand. Ik hoop dat het volgende virus even afstand houdt. Pluk groeit overigens als kool: 350 gram in een week.

8 gedachten over “Hoe gaat het nu?

  1. Blij wat van je te horen Jasmijn, want ik was heel benieuwd hoe het met die borstonsteking verder ging. In Nederland heerst een hardnekkig griep en jullie zullen de Zweedse variant wel hebben. Gelukkig hebben babies heel veel afweerstoffen, maar de ouders minder door de gebroken nachten en de bevalling natuurlijk. Toi toi met alles… doe zo min mogelijk tot jullie er weer een beetje bovenop zijn qua gezondheid. De rommel blijft toch wel liggen dus je hoeft niet bang te zijn ;-)

    groetjes,

    Dorothé

    • Dank je wel voor de tips over borstontsteking! Het ging gelukkig binnen een paar uur al beter, daarna duurde het nog twee-drie dagen voor ik er echt vanaf was.
      Wij ouders hebben inderdaad minder weerstand. Ik denk ook dat als je eenmaal iets hebt, je gemakkelijker weer ziek wordt. Ach ja, het hoort erbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s