Griep en borstontsteking

De Technicus werd vanmorgen wakker met griep; ik met borstontsteking. Sjonge, wat kun je je daar beroerd van voelen! Gelukkig lijkt de ontsteking nu weer redelijk onder controle. Op zo’n dag is het lastig dat we zo ver bij familie vandaan wonen, en dat Jip niet naar de voorschool gaat ;-) Pluk is gelukkig een hele makkelijke baby: ze eet snel en slaapt vervolgens lang – het tegenovergestelde van Jip.

11 gedachten over “Griep en borstontsteking

  1. AU, AU!!! En nu alweer ziek? Je weet dat je Pluk moet laten drinken hè, aan die ontstoken borst? Ik wou dat ik een beetje voor jullie kon komen zorgen. Misschien 15 februari….. weet nog neit zeker.

  2. Sterkte met je borstontsteking Jasmijn. Weet je er genoeg van? Zelf heb ik veel steun gehad aan La Leche League. Ik weet niet of dat er is in Zweden. Als je evt. vragen hebt mag je me ook mailen (ca. 6 jaar BV gegeven in totaal aan 3 kinderen). Slapende babies zijn heel fijn, maar soms moet er dan op verzoek van de moeder gevoed worden in het begin anders komen er problemen. Maar ik weet niet waardoor het bij jou wordt veroorzaakt.

    groetjes,

    Dorothé

    • LLL had ik nog nooit van gehoord. Wel is er in Zweden iets dat erop lijkt: moeders met ervaring die je kunt bellen voor advies. Inmiddels ken ik een hoop trucs: warm houden, masseren, kind in verschillende posities laten drinken. Volgens mij zijn Pluk en ik die nacht een keer na de eerste borst in slaap gevallen, en zat er toen veel tijd tussen voor de andere kant. Ik mail als het morgen niet over is!

  3. Pingback: Hoe gaat het nu? | Kungslilja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s