Jip leert Engels

Enigszins ziek en verkouden zat Jip heerlijk ontspannen op schoot bij de Technicus, die Top Gear zat te kijken. Verbaasd waren wij toen Jip opeens car car riep bij elke auto die voorbij kwam. En dat waren er veel :-) Een paar minuten later had hij ook nog het woord bye opgepikt. Zo leuk om te zien hoe makkelijk kinderen leren.

2 gedachten over “Jip leert Engels

  1. Ja, zo gaat dat inderdaad. Kinderen die praten leren, kunnen dat in alle talen van de wereld als ze ermee worden geconfronteerd. Ik herinner me dat we in >Italië waren en Lieke was drie jaar. Om geen zeurende kinderen te krijgen, overlegden we in het Italiaans of we wel of niet een ‘gelati’ zouden kopen. De volgende dag kwamen we weer langs dezelfde winkel en Liee zegt: “Ik heb echt trek in een lekkere verse gelati…”

  2. Geweldig he, hoe makkelijk dat gaat als ze jong zijn. Bij mij op het werk zijn er ook een paar kinderen die tweetalig worden opgevoed. Het leren praten duurt gemiddeld iets langer maar het levert zoveel op voor de toekomst. Leren jullie Jip ook Zweeds eigenlijk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s