Schoonmaakactie

Wij wonen ongeveer 100 meter bij een bos vandaan: Lunsen. Een echt bos, van 35 vierkante kilometer aaneengesloten, zonder weg er doorheen. Je kunt er wandelen, mountainbiken, langlaufen, paddenstoelen en bessen plukken, barbecueën en ontzettend genieten. Als je vanuit ons ongeveer een kilometer het bos inloopt, kom je bij een vennetje. Daar komen wij regelmatig om te picknicken en bij het water te spelen. Voor ons is die plek extra bijzonder, want we zijn er 2 jaar geleden getrouwd. Een paar maanden voor onze bruiloft zijn De Technicus en ik in een rubber opblaasboot het water op gegaan om schoon te maken. Het resultaat was 2 grote volle vuilniszakken met blikjes, flessen, plastic zakken en andere troep. En een schoon ven. Eergisteren vonden we het weer tijd voor een schoonmaakactie. Dus op een zonnige ochtend namen we de rubberboot, een vuilniszak en een zwemvest voor Jip mee. Dit keer was het resultaat niet alleen een schoon ven, maar ook een dolgelukkig jongetje van anderhalf, met een – zo mogelijk – nog blijere vader. De volgende dag zijn ze voor de lol nog een keer het water op gegaan.

5 gedachten over “Schoonmaakactie

    • Het is heel triest wat mensen allemaal in het water gooien. Des te meer omdat er twee grote afvalbakken staan, die wekelijks door de gemeente geleegd worden. Maar het voelt goed om op deze manier iets voor de omgeving te doen. :-)

  1. Wat een prachtige foto zeg! Dat jongetje is er echt wel een van zijn vader! Als het maar buiten is en als het maar ruig is…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s